Over Het Kantoor van Morgen

De troeven van Het Kantoor van Morgen:

  • Jarenlange ervaring in de sector, stipte opvolging van de werken

  • Gepersonaliseerde service

  • Warme materialen in een strakke vormgeving

  • Groot netwerk van betrouwbare partners


Ons team

teamfoto
P1010763.JPG

Frank Martens - zaakvoerder interieurarchitect

Na een studie Bachelor in Bouw-Vastgoed liep Frank stage als vastgoedmakelaar bij CBRE en Immosafe. Zo behaalde hij de beroepstitel van vastgoedmakelaar.

Na deze ervaring ging hij een nieuwe uitdaging aan in de wereld van het bedrijfsvastgoed. Eerst werkte hij als Facility Manager voor Padeg Computers, een retailketen uit de IT-sector. 

Daarna ging Frank aan de slag als Accountmanager Kantoormeubilair bij Buro Center te Brugge. Daar specialiseerde hij zich in totaalprojecten voor flexibele/moderne kantoren. Tijdens deze periode voltooide hij ook met succes de opleiding interieurvormgeving. In 2009 zag Intra Interieur het daglicht. Met dit bedrijf wilde hij zich verder toeleggen op de interieurinrichting van bedrijfsvastgoed. 


kantoorvanmorgen_fayepynaert_006 bijgesneden.jpg

SISKA D'HONDT - Interieurarchitecte 

Haar interesse voor vorm en design waren de basis om interieurvormgeving te studeren. Na drie jaar besloot ze om interieurarchitectuur bij te studeren maar ondertussen startte ze reeds als adviseur in enkele renovatieprojecten.

In 2013 begon Siska als freelance interieurarchitecte en kwam ze bij Intra Interieur terecht. Intussen werkt zij daar op vaste basis.

Siska legt zich toe op de designfase van de projecten; zowel op de ruimtelijke organisatie als op de vormgeving van kantoren. Daarnaast volgt ze ook verschillende projecten op tot en met de oplevering.


JA-9371.jpg

KATRIJN TEIRLINCK - Interieurarchitecte

Zij studeerde af als Interieurarchitecte aan Sint-Lucas te Gent, na een studie van 4 jaar. Deze studie werd aangevuld met een extra jaar meubelontwerp te Mechelen.

Na haar studies besloot ze als freelancer te beginnen en werkte zo voor verschillende architecten, naast tal van eigen projecten.  Zodoende leerde ze de knepen van het vak en deze eerste werkervaringen vormden de ideale basis om zich verder te ontplooien als all-round interieurarchitecte.

Een job in een totaalinrichtingsbedrijf verruimde haar technische kennis en ontwerpvaardigheden en verfijnde haar commerciële feeling.  Bij Intra Interieur kon ze de ervaringen van de voorbije 11 jaar bundelen in één enkele job, en sinds november 2016 is zij hier enthousiast aan de slag, waarbij ze zich vooral focust op totaalprojecten van kantoorinrichtingen.


JA-9360.jpg

MAARTEN VAN HEUCKE - Interieurarchitect

Hij begon bij Intra Interieur in 2017, na al een veelzijdig parcours te hebben afgelegd.

Zijn 3-jarige studie Interieurvormgeving in Sint-Lucas te Gent werd aangevuld met een 2-jarige Master Interieurarchitectuur. Hij begon meteen als zelfstandige binnen de interieursector en combineerde aanvankelijk een job bij een Antwerps bureau (ontwerpen / realiseren van openbare aanbestedingen) met een job bij een bureau in het Gentse (kantoorinrichting).

Na verloop van tijd stopte hij in Antwerpen en ging zijn focus quasi voornamelijk naar kantoorinrichting.

Bij Intra Interieur bestaat Maarten zijn taak uit spaceplanning, maken van ontwerpen, maken van ramingen, opmaken van uitvoeringsdossiers en werfopvolging. Hij bundelt hiermee alle nodige info op planmatige basis, waardoor de aannemers hun werk van a tot z goed kunnen uitvoeren.

Maarten is daarnaast ook nog actief als freelancer bij particulieren (nieuwbouwwoningen en renovaties) en binnen de standenbouw.


Partners

Contacteer HKVM

Een kantoor modern en efficiënt inrichten is een complex proces.  Daarom werkt het Kantoor van Morgen nauw samen met firma’s en personen met dezelfde passie en drive. Want samen staan we sterker!