Ontwerp kantoren Kortijksesteenweg te Gent

VERZOEK VAN DE KLANT

Onderzoek naar een goede/multifunctionele benutting van de kantoorruimte. Het kantoor betreft een leegstaand nieuwbouw kantoor, waar de klant zelf zijn intrek wenst te doen, en waarbij een deel verhuurd moet kunnen worden,  nu of in de toekomst.  Belangrijk hierbij is dat de compartimentering op verschillende manieren kan gebeuren.  

INTERIEURARCHITECTUUR

Voor dit ontwerp werd gewerkt met een combinatie van warme materialen en glas.  Om het kantoor een leuker accent te geven worden de glazen wanden in verschillende kleuren opgetrokken.  De inkom doet dienst als ontvangst en receptieruimte.  Daarnaast bevindt zich een sanitair blok met vestiaire.  De grote vergaderzaal kan zowel in zittende als in staande formatie gebruikt worden.  Naast de grote vergaderruimte is er ook nog een boardroom.  Deze doet tevens dubbel dienst als buffetruimte bij grote events.  Achter dit eerste afzonderlijk verhuurbaar deel bevinden zich de private kantoren van de onderneming.