Herinrichting kantoor Deinze

P1050766.JPG

VERZOEK VAN DE KLANT

Doel was om de verouderde secretariaatsruimte te vervangen door een frisse directie-, onthaalruimte waar zowel klanten als leveranciers worden onthaald, en waar administratie kan worden verwerkt.

INTERIEURARCHITECTUUR

Het ontwerp bestond uit een lange bureautafel met zicht op de buitenomgeving, waaraan men met meerdere personen naast elkaar kan werken. Tussenin werd een semi-transparant bergmeubel voorzien dat de ruimte ongedwongen verdeelt. De ontvangst kan daardoor gebeuren vooraan in de ruimte zonder dat de personen achteraan worden gestoord.

COÖRDINATIE

De renovatie werd grondig aangepakt met oog op de hedendaagse noden. De oude elektrische verwarmingstoestellen werden vervangen door een condensatieketel op aardgas. Het vernieuwde plafond werd voorzien van energiezuinige LED-verlichting. Zowel de verlichting als de databekabeling werden op punt gesteld zodat men er aan de slag kan in een optimale werkomgeving. De keuze van tapijt als vloerbekleding was vanzelfsprekend gezien het bedrijf in de textielsector zit. Het voordeel van tapijt zit in de akoestiek, die daardoor beter wordt.