Kantoren Vabelco

VERZOEK VAN DE KLANT

Bij de inrichting van de kantoren van Vabelco werd gevraagd om een aangename omgeving te creëren zodat de ruimte een spontane werksfeer bevordert.

INTERIEURARCHITECTUUR   

Bij de inrichting was het belangrijk dat men naar buiten kon kijken tijdens het werken. Daarom werd er gekozen voor een veelhoek, die er enerzijds voor zorgt dat men tegenover elkaar kan zitten en anderzijds dat iedereen zicht naar buiten heeft. Dit resulteert in een spontaner overleg tijdens het werken. Diezelfde veelhoek werd ook hergebruikt in de vergaderruimte voor de klanten. De bureauruimte en de vergaderruimte worden van elkaar gescheiden d.m.v. een centraal keukenblok dat ook dienst doet als bergruimte en inkomzone. De ruimte krijgt meer karakter door de akoestische panelen, kleuraccenten en de aangepaste verlichting.