Comsof & Zeticon, 2 start ups vestigen zich op Dok Noord

VERZOEK VAN DE KLANT

Comsof en Zeticon zijn twee IT bedrijven die gestart zijn onder de vleugels van Iminds, de incubator van Ugent. Ze besloten uit te vliegen uit het Iminds nest en zich te vestigen op Dok Noord.  De beide bedrijven wilden elk over een eigen werkplek beschikken terwijl inkom, vergaderzalen, keuken, eetruimte en serverruimte gedeeld konden worden.

INTERIEURARCHITECTUUR

De ruimte werd zo ruw mogelijk gehouden. Betonnen vloer, bakstenen muren en technieken bleven zichtbaar. De eenvoudige meubels met opvallende accentkleuren zorgen voor een sfeervolle, industriële look. Er werd gebruik gemaakt van een aantal verschillende accentkleuren, zodat het niet kil oogt. Aan de twee kanten van de ruimte werden werkplekken gecreëerd met daartussen een grote gezamenlijke vergaderzaal, die multifunctioneel is door het gebruik van inklapbare tafels. Iedereen beschikt over een eigen locker in de inkom, op die manier is men niet gebonden aan een vast bureau. Aan de ramen staan nu hoogte instelbare bureaus zodat er afwisseling ontstaat in de manier van werken.