Kantoren Teamleader

VERZOEK VAN DE KLANT

Voor de kantoren van Teamleader was het van belang dat er enkele uitwijkplaatsen aanwezig waren, zowel om te bellen als om te vergaderen. De algemene sfeer moest jong en verfrissend zijn. Andere specifieke eisen waren een keuken voor hun eigen chef en een flexibele ruimte waar ook opleidingen of evenementen kunnen doorgaan.

INTERIEURARCHITECTUUR   

We wilden op deze oude ACEC-site de industriële sfeer behouden. Alle technieken zijn daarom zichtbaar gebleven. In het midden, tussen de kantoren, zit een aula die beide verdiepingen met elkaar verbindt. De vergaderlokalen bestaan in verschillende formaten en vormen. Midden in de open werkruimten zijn enkele concentratie-units gezet zodat men zich kan afzonderen voor belangrijke telefoongesprekken of webinars.