Kantoren Jabbla te Gent

IntraInterieur_Jabbla57_pulsarfotografie_HiRes.JPG

Jabbla is een innoverend bedrijf uit Gent dat stemcomputers maakt voor mensen met een beperking. Onze taak bestond erin een leuke omgeving te creëren voor zowel de medewerkers als de bezoekers.

Mensen met een beperking komen regelmatig langs bij Jabbla om de computers uit te testen, dus het is van belang dat zij zich op hun gemak voelen en dat alle bezoekersruimtes rolstoelvriendelijk zijn. Logische oplossingen – alle bezoekersruimtes bevinden zich op de gelijkvloers – en ergonomische oplossingen – alle tafels zijn in hoogte verstelbaar – gaan hand in hand ons ontwerp.

Ook de feel is belangrijk om mensen welkom te laten voelen. We kozen voor een warm en huiselijk, maar toch zakelijk interieur met veel licht en ruimte. De hoofdmoot is wit die visuele bijstand krijgt van enkele speelse kleuren. Fineerhout brengt warmte in het geheel.

Jabbla liet ons achteraf weten dat we een ziel in hun kantoor hebben gebracht door de al te klassieke kantoorarchitectuur te overstijgen en een leuke plek te creëren voor iedereen.