Nieuwe huisvesting voor Marlon op the loop te Gent

kantoorvanmorgen_fayepynaert_01.jpg

Marlon, een digital agency gevestigd te Gent, ging op zoek naar een nieuwe locatie om verder te kunnen groeien en kwam terecht in een nieuwbouwkantoor op de Loop in Gent.

De nieuwbouw gaf ons een leeg canvas om een interieur in uit te werken die helemaal op maat van de klant was. Denk aan voldoende uitbreidingsmogelijkheden, ruime werkplekken voor de werknemers, concentratieruimtes, overlegruimtes en de mogelijkheid om klanten op een professionele manier te ontvangen. En dat allemaal in een spontane omgeving.

Hoewel het gebouw een zeer strakke architectuur heeft, konden wij het niet laten om het interieur de show te laten stelen. Een eigenzinnig lijnenspel zorgt ervoor dat er van een klassieke indeling geen sprake kan zijn. Dit speelse ontwerp heeft veel dynamische en flexibele ruimtes die het een waar plezier maken om in te vertoeven. .