Inrichting nieuw kantoor Van Hoorebeke Timber

IntraInterieur_VanHoorebeke_2_PULSARfotografie_WebRes.jpg

Wij werden gecontacteerd door Van Hoorebeke Timber voor de inrichting van hun nieuwe kantoren in de Gentse haven. Het directieteam van Van Hoorebeke Timber, wou bij het betrekken van nieuwe kantoren een nieuwe dynamische werkomgeving creëren. Wij ontwierpen een interieur die gebaseerd is op deze visie. Zo werd een grote polyvalente eetruimte voorzien waar ook overdag ruimte is voor overleg en ontmoeting. Er is een boardroom en verschillende kleine vergaderhoeken ter ondersteuning van het bedrijfsproces. Tevens werd in de kantoren de nodige aandacht besteed aan akoestiek zodat mensen zich comfortabel voelen op kantoor. Dit alles binnen het minimalistische kader dat werd ontworpen door het architectuurbureau.