Space planning en Office Space Planning

Het Kantoor van Morgen is gespecialiseerd in Office Space Planning. Wij openbaren de potentie van uw nieuwe of oude kantooromgeving door er een grondige analyse van te maken en functionele oplossingen aan te reiken qua indeling, structuur en doorstroming.

Wat is Space Planning?

Space Planning is een diepgaande analyse van hoe we de kantoorruimte kunnen organiseren. We geven als het ware betekenis aan de verschillende gebieden van uw kantoorruimte en brengen zorgvuldig in kaart wat waar hoort. Wij voorzien u van een ontwerp die de kantoorruimte netjes indeelt in verschillende gebieden en duidelijk aangeeft welke activiteiten daar horen plaats te vinden. Dergelijk ontwerp ontwaart de grote lijnen van de kantooromgeving en houdt weinig rekening met de precieze vormgeving.

Huur- of koopbegeleiding

Als u wilt uitbreiden naar een ander pand is het op zijn minst aan te raden om via huur- of koopbegeleiding inzicht te krijgen in de mogelijkheden van de nieuwe kantoorruimte. Het Kantoor Van Morgen achterhaalt de economische haalbaarheid van het pand: is er genoeg ruimte voor al het materieel? Kunnen alle werknemers erin? Is er ruimte voor uitbreiding? Huur- of koopbegeleiding zorgt ervoor dat u binnen afzienbare tijd niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Via een take-up achterhalen wij hoeveel vierkante meter uw dienst zal innemen en of het gebouw dat aankan. Wij nemen ook eventuele onderhandelingen met de huidige eigenaar of verhuurder op ons.

Neem vrijblijvend contact op

Naam *
Naam