Een kantoor waar het aangenaam werken én leven is

In het Kantoor van Morgen staan de noden van u en uw werknemers centraal. Wij richten uw kantooromgeving functioneel en comfortabel in en dat zorgt voor een aangenamer, efficiënter en dus meer rendabel werkklimaat.

Ons concept kadert in de filosofie van 'Het Nieuwe Werken'. Daarbij passen we de werkplek aan, aan de activiteit die er wordt uitgevoerd. Het is een moderne visie op interieurarchitectuur die toelaat om meer te doen met de beschikbare ruimte zonder één millimeter aan comfort in te boeten.

Het resultaat? Een kantoor waar het aangenaam werken en leven is.  

Kantoren voor elk soort bedrijf

Is uw bedrijf sterk gegroeid, maar bent u gehecht aan uw huidige locatie? Wilt u uitbreiden naar een andere locatie? Heeft u nieuwe werkruimte en vergaderzalen nodig? Het Kantoor van Morgen biedt voor elk soort bedrijf de oplossing aan.

Welk profiel u en uw bedrijf ook heeft, een iets staat vast: wij zorgen voor een professionele en moderne ruimte. We maken uw kantoorruimtes een pak aangenamer door in te zetten op openheid, functionaliteit en ergonomie. Komen werken zal voor uw werknemers een plezier en een genoegen zijn.

Langetermijndenken is ons niet vreemd. Onze ontwerpen hebben een hoge mate van flexibiliteit en houden steeds rekening met de potentiële groei van uw bedrijf.

 

In het kantoor van morgen is het aangenaam werken

 

Kantoorinrichting met een open karakter

In de meeste kantoren verliest u een groot deel van de oppervlakte aan circulatie -- denk aan de ellenlange gangen die u in veel kantoorgebouwen aantreft. Wij proberen efficiënt met alle beschikbare ruimte om te gaan, want waarom niet? Komt daar nog bij dat een klassieke schikking niet erg sociaal is waardoor de interne communicatie vaak stroef verloopt. In het Kantoor van Morgen is een open karakter belangrijk zodat sociale interactie gestimuleerd wordt. Daarbij verliezen we de behoefte tot concentratie nooit uit het oog. Wij ontwerpen steeds op mensenmaat en bieden oplossingen voor zowel werkgever als werknemer.

Gedaan met de rigide en koele werkmentaliteit van weleer. Er is ruimte voor welzijn, ontspanning en vrijheid in het Kantoor van Morgen. Een coffee corner om een babbeltje te slaan, een gameroom om stoom af te blazen of een lunch area om in alle rust en comfort de vitaminen te verorberen.

 
 

In het kantoor van morgen is het aangenaam leven

 

Voordelen van ons concept?

Stimuleert intern overleg en interactie
Meer mogelijkheden voor teamwerk
Klanten ontvangen in een uitnodigende en open sfeer
Meer werkplekken op dezelfde oppervlakte
Minder oppervlakteverlies aan circulatie
Uw personeel voelt zich beter thuis
Ruimte voor geconcentreerd werk