Voel u thuis in úw Kantoor van Morgen

In úw Kantoor van Morgen worden de ruimtes georganiseerd in functie van de diverse noden van uzelf en uw werknemers. Dat levert altijd een aangenamere, efficiëntere en dus meer rendabele werkomgeving op. Een apart bureau voor elke werknemer is hierbij niet altijd noodzakelijk. Ons concept kadert in de filosofie van 'Het Nieuwe Werken'. Het aanpassen van de werkplek aan de activiteit die er wordt uitgevoerd, is één van de pijlers van Het Nieuwe Werken. Deze moderne visie op interieurarchitectuur laat toe om meer te doen met de beschikbare ruimte, zonder één millimeter aan comfort in te boeten. 

 

Word een nóg aantrekkelijkere werkgever!

Is uw bedrijf sterk gegroeid, maar bent u gehecht aan uw huidige locatie? Of heeft u nieuwe werkruimte en vergaderzalen nodig, maar bent u nog op zoek naar de ideale formule? Het Kantoor van Morgen biedt hiervoor de oplossing: ruimtebesparend werken, zonder verlies aan comfortGaat u met ons in zee voor de inrichting van uw kantoor? Dan zorgen we voor een professionele en moderne ruimte, boordevol functionaliteit. We maken uw kantoorruimtes een pak aangenamer, in het bijzonder voor uw personeel.

In de meeste kantoren verliest u een groot deel van de oppervlakte aan circulatie. Een klassieke schikking is ook niet erg sociaal, waardoor de interne communicatie vaak stroef verloopt. In het Kantoor van Morgen is een open karakter belangrijk zodat sociale interactie gestimuleerd wordt. Naast bureaus en vergaderruimtes is er vaak plaats voor een coffee corner, een gameroom of een lunch area. Wie in opperste concentratie wil werken,  kan terecht in één of meerdere focusrooms.

 

Voordelen van ons concept?

• Stimuleert intern overleg en interactie
• Meer mogelijkheden voor teamwerk
• Klanten ontvangen in een uitnodigende en open sfeer
• Meer werkplekken op dezelfde oppervlakte
• Minder oppervlakteverlies aan circulatie
• Uw personeel voelt zich beter thuis